Skocz do zawartości

Jak wydobyć sprzęt pancerny?

ktosiek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Znam miejsce zalegania jakiegoś panzera(pewne na 90%)dałem znać do MWP ale mnie olali.Co dalej ,jak sprawdzić czy on tam jest?Szkoda by było aby leżał dalej w ziemi!!!
Napisano
ja to bym wolal zeby ow eksponat trafil do jakiegos muzeum,a nie na prywatna posesje(a co do tego muzeum to mam na mysli muzeum w polsce).
Napisano
Noir nie tylko Ty byś wolał ogladac takie eksponaty w muzeum najlepiej polskim ale niestety jak się za to wezmie muzeum to owszem może za iles lat znajda sponsora i pojada na miejsce ale wtedy moze to być juz tylko wielka dziura w ziemi.Natomiast prywaciaż (patrz Me-109 p Niemczyckiego) jakies tam gwarancje daje.Choćby ostatnio wyciagnęli coś w Dziwnowie na plazy i co?Ano to coś gnije i nie można nic z tym zrobić.A poza tym jak tam sprawa wanny z Kalisza.Cos drgneło?Coś sie dzieje?Zawsze jak zgnije na państwowym to lepiej niżby miało chocby wygladac na prywatnym.No ale jak w randce w ciemno wybór nalezy do Ciebie.
Pozdrawiam
Napisano
Jaca2003 może zainteresujesz kogoś tym myśliwcem pod Szamotułami. Potrzebna koparka (leży w torfie) i trochę chęci. Namiar znany, są świadkowie i kawałki blach ale za głęboko na saperkę.
Napisano
Wiciu jesli jestes tym zainteresowany pisz na prv ja mogę Ci dać namiary a akcja na pewno bedzie i zostaniesz zaproszony.Nie jakaś tam partyzantka ale oficjalnie z papierami od właściwych instytucji.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie