Jump to content

Najlepszy na monety

Guest Krzysiek

Recommended Posts

Jaki sprzęt Waszym zdaniem ma najlepszą dyskryminację w naszycm polskim (zaśmieconycm) terenie.
Niechodzi tu o maksymalne zasięgi
tylko o dobrze wyważony i stabilnie pracujący detektor. Myślę że opinia bardziej doświadczonych poszukiwaczy będzie pomocna przy zakupie detektora nie tylko dla mnie.

Poszukuje już od wielu lat i nie ma na to dobrej rady.Na sam poczatek dobry jest kazdy no stała chęć do romantyzmu, oraz dobra sprawnosć fizyczna.Dobre wykrywacze przewaznie sa bardzo czułe na duze głebokości -0,9 m
Pamietaj ze dziennie moze nawet zaliczyc 20 trafien, jest co kopać. Wykrywacze z eliminatorami sa bardzo drogie i nie skuteczne !!!Doświaczenie
Liczy się tylko szczęcie ! Jarek
Jankowski

Najlepszymi wykrywaczami na monety
są wykrywacze Tesoro prod. USA.
Nie ma większego znaczenia, który model wszystkie są skuteczne. Ceny od 1100 zł.

Rozważam zakup w zakresie cenowym od 3000 do 5600zł. Ważne żeby był lekki i dobrze wyważony. Brałem pod uwagę EXPLORERA XS, ale szkoda że nie sprzedaje się go z mniejszą cewką tylko trzeba dodatkowo dopłacić 700zł.
Zastanawiam się jeszcze nad:NEWFORCE R1, Tesor Cortés(cena?).Jeżeli ktoś zna te detektory to proszę o opinie.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information