Gość Napisano 27 Luty 2002 Share Napisano 27 Luty 2002 Jaki sprzęt Waszym zdaniem ma najlepszą dyskryminację w naszycm polskim (zaśmieconycm) terenie.Niechodzi tu o maksymalne zasięgitylko o dobrze wyważony i stabilnie pracujący detektor. Myślę że opinia bardziej doświadczonych poszukiwaczy będzie pomocna przy zakupie detektora nie tylko dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Luty 2002 Share Napisano 28 Luty 2002 Poszukuje już od wielu lat i nie ma na to dobrej rady.Na sam poczatek dobry jest kazdy no stała chęć do romantyzmu, oraz dobra sprawnosć fizyczna.Dobre wykrywacze przewaznie sa bardzo czułe na duze głebokości -0,9 mPamietaj ze dziennie moze nawet zaliczyc 20 trafien, jest co kopać. Wykrywacze z eliminatorami sa bardzo drogie i nie skuteczne !!!DoświaczenieLiczy się tylko szczęcie ! Jarek Jankowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marzec 2002 Share Napisano 1 Marzec 2002 Najlepszymi wykrywaczami na monetysą wykrywacze Tesoro prod. USA.Nie ma większego znaczenia, który model wszystkie są skuteczne. Ceny od 1100 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marzec 2002 Share Napisano 1 Marzec 2002 Rozważam zakup w zakresie cenowym od 3000 do 5600zł. Ważne żeby był lekki i dobrze wyważony. Brałem pod uwagę EXPLORERA XS, ale szkoda że nie sprzedaje się go z mniejszą cewką tylko trzeba dodatkowo dopłacić 700zł.Zastanawiam się jeszcze nad:NEWFORCE R1, Tesor Cortés(cena?).Jeżeli ktoś zna te detektory to proszę o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Kwiecień 2002 Share Napisano 21 Kwiecień 2002 Zamierzam kupić sobie wykrywacz Armanda Prospector .Czy może ktoś mógłby napisać kilka uwag i opini o nim . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Kwiecień 2002 Share Napisano 21 Kwiecień 2002 poszperaj w historii forum niestety zawiodą cię opinie , ale też uchronią przed zakupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.