Skocz do zawartości

Najlepszy na monety

Gość Krzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jaki sprzęt Waszym zdaniem ma najlepszą dyskryminację w naszycm polskim (zaśmieconycm) terenie.
Niechodzi tu o maksymalne zasięgi
tylko o dobrze wyważony i stabilnie pracujący detektor. Myślę że opinia bardziej doświadczonych poszukiwaczy będzie pomocna przy zakupie detektora nie tylko dla mnie.
Napisano
Poszukuje już od wielu lat i nie ma na to dobrej rady.Na sam poczatek dobry jest kazdy no stała chęć do romantyzmu, oraz dobra sprawnosć fizyczna.Dobre wykrywacze przewaznie sa bardzo czułe na duze głebokości -0,9 m
Pamietaj ze dziennie moze nawet zaliczyc 20 trafien, jest co kopać. Wykrywacze z eliminatorami sa bardzo drogie i nie skuteczne !!!Doświaczenie
Liczy się tylko szczęcie ! Jarek
Jankowski
Napisano
Najlepszymi wykrywaczami na monety
są wykrywacze Tesoro prod. USA.
Nie ma większego znaczenia, który model wszystkie są skuteczne. Ceny od 1100 zł.
Napisano
Rozważam zakup w zakresie cenowym od 3000 do 5600zł. Ważne żeby był lekki i dobrze wyważony. Brałem pod uwagę EXPLORERA XS, ale szkoda że nie sprzedaje się go z mniejszą cewką tylko trzeba dodatkowo dopłacić 700zł.
Zastanawiam się jeszcze nad:NEWFORCE R1, Tesor Cortés(cena?).Jeżeli ktoś zna te detektory to proszę o opinie.
  • 1 month later...
Napisano
Zamierzam kupić sobie wykrywacz
Armanda Prospector .
Czy może ktoś mógłby napisać kilka uwag i opini o nim .
Napisano
poszperaj w historii forum niestety zawiodą cię opinie , ale też uchronią przed zakupem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie