DjOLO Napisano 1 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2005 Jak tam po sylwestrze,wszystkie palce na miejscu ;)Pozdrawiem DjOLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 Wszystkie ...dzięki za troskę .....:D.Pozdrawiam w nowym roku :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 glooooowa mnie boli ale palce cale witam w 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 mnie tesch boli glowa:( a strzelalem z katiuszy tak mi sie wydawało :) hehehpzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 a ja spedzilem od godziny 3 do 7 rano swojego sylwestra na totalnym zgonie w komendzie....wlamali sie do chaty moich rodzicow...naszczescie policja polska jest ardzo" skuteczna i zlapala sprawcow (w tym sasiada)na goracym.mimowszystko poszedlem po 7 konynuowac impreze.sylwester uwazam za udany mimo tego przykrego wypadku:)pozdrawiam i najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2005 NO to wspulczuje ci stedke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.