d2io83k Napisano 30 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2004 Wiecie jakie nowe pojazdy wprowadzila polska armia przystosowane do warunkow panujacych w Iraqu ..................... WOB3 czyli ............. Wielblad Obity Blacha 3 mm :]]]]]]]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 Myślisz że jak nabijesz sobie więcej postów to będziesz bardziej wiarygodny???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d2io83k Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2004 o czym ty gadasz wogole.... dla kogo mam byc bardziej wiarygodny, powiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 Popatrz na swój piekny hełm i pomyśl dla kogo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muszkieterka Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 Hmmm, o jakim hełmie mowa? Bo na allegro d2io83k ma już konto zawieszone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 O pięknym rękodziele zaprezentowanym przez niego na konserwacji;)) Polecam, to dopiero tajna broń jakiej nawet w kinematorafii polskiej się nie znajdzie;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Moim zdaniem powinno się zabrać wszystkie samochody irakijczykom, niech wrócą do wielbłądów, nie będzie tyle zamachów - ile dynamitu można wpakować na wielbłąda???;-)).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d2io83k Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2005 Ej o czym ty wogole mowisz Muszkieterka,to nie jest moje konto na allegro. Nie chce sie z toba luger klucic bo stwarzasz jakies problemy z niczego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 I tu Ci muszę przyanzać rację - mogę się zgodzić z Tobą pierwszy raz na tym forum:) Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d2io83k Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2005 A jeszcze co do tego helmu, to ja dopiero zaczynam a jak jestes professsionalista? :)to pokaz swoj pierwszy, odnowiony helm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Nie mam w zwyczaju licytowac się z małolatami zaśmiecającymi forum postami wątpliwej tresci.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.