Szefo Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Napisano 28 Grudzień 2004 wymiary ok 13 x 9,5 x 3 cmco to?pozdrSzefo
arche-punk Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 wlement gąsienicy, coś w rodzaju wydłurzacza, stosowany do wąskich gąsienic które zapadały się w miękim terenie -> miało to na celu zwiększenie pow. nacisku.To chyba kaczy dziub" od Shermana.
arche-punk Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 sorki, to nie od Shermana. Ale nadla uwazam, ze to od gasienicy. Niemcy tez stosowali takie ustrojstwa...
arche-punk Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 tez nie od niemca... znaczy nie od tanka. Możesz podać wymiary tego elementu? Bo teraz to mi się majaczy, że jest to element podwozia Opla Blitz, te trzy grzebienie by się zgadzaly... To chyba odbojnik dla czesci resoru tylnej osi wersji 4x4... ale bez wymiarow nie jestem pewien... moze byc trafione tak jak z gaskami :(
Szefo Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Napisano 29 Grudzień 2004 przyjmujac kształt prostopadłościanu i nie licząc tego wystającego trójkątnego fragmentu, wymiary z dokładnością do ok 3-4mm podałem przy pierwszym zdjęciupozdrSzefo
Szefo Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Napisano 29 Grudzień 2004 dla pewności w kolejności: dlugość x szerokość x wysokość
Pytanie
Szefo
wymiary ok 13 x 9,5 x 3 cm
co to?
pozdr
Szefo
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.