Abaton Napisano 2 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2003 Odznaka niewielka ma 2.5 cm wysokości i 1.75 szer. Najprawdopodobnie jakaś niemiecka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBA_GDA Napisano 2 Styczeń 2003 Share Napisano 2 Styczeń 2003 wygląda na korpusówkę sapera,ale ta kotwica możwe saper wojskowy.wydaje mi się że to polska odznaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Styczeń 2003 Share Napisano 2 Styczeń 2003 wg mnie to korpusówka wojsk inżynieryjnych PRL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Styczeń 2003 Share Napisano 2 Styczeń 2003 Dokładnie jast to odznaka wojsk inżynieryjnych WP. Ten sam wzór co w LWP jast stosowany do dzisiaj.No i nie jest srebrna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Styczeń 2003 Share Napisano 2 Styczeń 2003 Sorki zapomniałem napisać że korpusówka a nie odznaka.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Abaton
Odznaka niewielka ma 2.5 cm wysokości i 1.75 szer. Najprawdopodobnie jakaś niemiecka.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.