Romel79 Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2004 Szukam informacji gdzie mozna zregenerowac tarcze (cyfry itp.) w starym przedwojennym zegarze i ile to mniej wicej moze kosztowac. Prosil bym bez rad typu kup farby modelarskie i namaluj cyferki pedzelkiem. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 Robiłem takie coś dwa lata temu 250zł. Facet mieszkał w Krakowie ul. Gersona w bloku ale dokładniej to nie pamiętam.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
searcher Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 Jest taki Pan w Warszawie, do którego z całej Poski ślą zgarki do regeneracji. Widziałem jego robote...dzieło!!Ul.Złota...cholerka, dalej nie pamiętam. Może na jutro odszukam ten adres. Aha odrestaurowanie tarczy Atlatica to jakieś 150 zł..Pozdrosearcher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
searcher Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 Witam.Wybacz Romel79 niesłowność ale siostra zrobiła mi porządek przed świętami w papierach i.....dopiero dzisiaj połapałem się gdzie co i jak..naryłem się jak dzik..Oto obiecany adres:p. Jacek Głowackiul. Złota 62 W-wai tel: (022) 654-43-51Mam nadzieję, że pomoże..Pozdrosearcher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 18 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2005 Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.