DjOLO Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Napisano 27 Grudzień 2004 Mam mały problem ponieważ też chce kupić sobie jabela.Jest on na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37880439Jestem początkującym i bym zbierał militaria itp.Prosze o rade.
Monti Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 Poczytaj,na forum było duzo na temat Jabla.Jak masz znajomego elektronika,lub kogoś kto zna sie na tym,to kup zestaw do montażu i sam go złóż.Wyjdzie taniej niż w tej ofercie na allegro.!!! Poszukaj na forum i bedziesz wszystko wiedział !!!
iglanadon Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 widziałem to to kiedyś w akcji, na militaria może być
DjOLO Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Napisano 29 Grudzień 2004 No prosze dajcie wiecej informacji co wam szkodzi :)
rav79 Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 witammyslę, że jabel ogólnie jest wart swojej ceny. A ten z linku jest składany przez osobę, która chyba na tym się trochę zna (jak zdąrzyłem się z orientować) także jak zaczynasz i chcesz kupić tani, niezły sprzęt to wybór jest dobry. Ze swoich obserwacji mogę powiedzieć, że dobrze ustawiony" jabel jest też na drobnicę, ale łapie wtedy dosłownie wszystko i jak nie masz doświadczenia to może Cię to szybko wk...wić. Co do zasięgów - 1 groszówka - ok 5-7cm, 5 zł - 20-25cm, większe rzeczy oczywiście głębiej - z cewką 25cm max zasięg to ok. 1,2m a z cewką 30 cm nawet powyżej 1,5 m dla dużych rzeczy.pozdrwiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.