Gość Napisano 1 Styczeń 2003 Napisano 1 Styczeń 2003 Zwracam się z prośbą do wszystkich posiadaczy G-43może macie szkice lub zdięcia zamka ,suwadła oraz zespołu rygla celem rekonstrukcji najlebsze byłyby zdjęcia orginalnych częśći ze szczegułami konstrukcyjnymi oraz przybliżone wymiary na szkicu
Gość Napisano 1 Styczeń 2003 Napisano 1 Styczeń 2003 Polecam stronkę http://www.infantryrifles.com jest tam trochę o G43.pozdrammongo
Gość Napisano 1 Styczeń 2003 Napisano 1 Styczeń 2003 cześć ten allegro jest złym stanie ja mam wszystko oprucz zamka w doskonałym staniei pzydały by się zdięcia tych części z róznych żutów łącznie z wymiarami jeśli macie cos takiego to dajcie sygnał.z góry z wszystko dziękujecześć
Gość Napisano 1 Styczeń 2003 Napisano 1 Styczeń 2003 Mam. prosbe jesli mozesz to wyslij fotki tego g43
Gość Napisano 3 Styczeń 2003 Napisano 3 Styczeń 2003 bardzo chętnie ale niedysponuje aparatem cyfrowy ani skaneremszkoda
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.