KUBA_GDA Napisano 30 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2002 na odznace pisze:gautag....1934 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBA_GDA Napisano 9 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2003 odświerzam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBA_GDA Napisano 30 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2002 na odznace pisze:gautag....1934 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBA_GDA Napisano 5 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2003 widzisz Irek wszyscy wiedzą ale nie chcą powiedzieć....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudzień 2002 Share Napisano 31 Grudzień 2002 Kubuś, ta fotka arcydziełem chyba nie jest. Nawet ja mam problem z jej rozpoznaniem. Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
KUBA_GDA
na odznace pisze:
gautag....1934
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.