wiluś Napisano 21 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2004 Witam wszystkich.Jestem tu nowy,ale do rzeczy.Poskładałem Willysa ale mam niechęć do białych gwiazd,więc szukam malowań 1AWP lub krasnoarmiejców.Moge też pomóc w rekonstrukcji jakiejś jednostki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 WitamMam taki szatansi pomysl...chetnie bym pojezdzil w taki zdobycznym"zreszta chlopaki z grupy napewno takze!http://www.fjr1.org/z rejestracjami Luftwaffe hehehepoz Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Wiluś a moze bys tak kilka zdjec przesłał tu lub na prv?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczarka Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 to ja proponuję albowww.arnhem1944.civ.plalbowww.tgrh.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Witam!Serdecznie zapraszam do współpracy ,tym bardziej że od ponad roku poszukujemy chetnych do naszej grupy właścicieli willysów! Jak narazie bez efektu!Prosze o info na priv....arnhem1944@o2.plPozdrwiamSosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Zapraszam do prześledzenia tego wątku!http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=124594Niekoniecznie sanitarny jeep. Jest bez gwiazdy, chcemy też mieć jeepy: artyleria ppanc, łączność, dowodzenia!pozdrawiamSosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2004 Czołem!Przepraszam za zwłokę,ale dostęp do komputera mam ograniczony.Dzięki za odzew.Do Sosaba odezwę się mailem.Chociaż w sumie chodziło mi o malowanie inne".Wiem że zdobyty w Afryce willis był podarowany carowi Borysowi(może miał carskie insygnia?),kilka było używanychw kolumnach transportowych Africa Korps.Kilka zdobylijaps" i jak znam życie używali (skoro używali Stewarty)Oczywiście nie mam zamiaru naciągać kącików oczu,i biegaćz mieczem,ale przyznacie że willys z banderą cesarskiej marynarki to ciekawostka co sie zowie.Z tego co wiem,willys cieszył się też powodzeniem u NiemcówZ jednostek osi najbardziej pasowała by mi Błękitna Dywizjahiszpańska,ale czy zdobyli choć jeden? A na poważnie to szukam malowania jeepa ze wschodu,poniewaz my w Polsce lubimy popadac w skrajności albo LWP i ewentualnie dywizjon303,albo tylko Maczek lub Sosabowski (z pełnym szacunkiemdla tych formacji) z delikatnym tylko wspomnieniem formacji polskojęzycznych".A przecież 4/5żołnierzy armii w ZSRR to ludzie którzy nie zdążyli doarmii Andersa,a polityka nie miała tu nic do rzeczy.Korzystając z okazji składam wszystkim najserdeczniejszeżyczenia Wesołych Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.wiluś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasza Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 Czołem!Willys w malowaniu LWP z lat 43-45 to bardzo słuszna koncepcja.Zapraszamy serdecznie do współpracy www.tgrh.org.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Kovalski Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 Witam,Co do Willys-ów to ja uznaje tylko w malowaniu amerykańskim z WW2 lub kto ma późniejszy to Vietnam, bo po co sobie kupować wogóle Willys-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 8 Luty 2005 Autor Share Napisano 8 Luty 2005 Ja go nie kupiłem,tylko odbudowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 8 Luty 2005 Autor Share Napisano 8 Luty 2005 A ponieważ przyjechał do Polski z armią Berlinga więc...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R. Lewy" Lewszyk Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 Szafa, daj spokój....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 9 Luty 2005 Autor Share Napisano 9 Luty 2005 Cześć Roberto!Jesteś na zlocie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.