bodek15 Napisano 21 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2004 Mój kolega mówi że najlepsze wyniki poszukiwań są na kacu- czy zgadzasz się z tą opinią- ja tak bo nie miałem okazji szukać na kacu gdyż zawsze (przeważnie) to ja prowadzę auto i nie mogę pozwolić sobie na picie w dniu poprzednim- dlatego mam słabe wyniki. Napewno i miejsca w których szukam mają znaczenie. Czy znalazłeś (aś) na kacu coś fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 O tak zdażało sie znalezc.A to sklep z browarkiem a to bratnią duszyczke z chęciami.......Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Na ogromnym kacu widziałem jak kolega Zwierzu (też na ogromnym kacu) wyciągnął z jednego dołka 8 medali Winterschlacht". Łacznie tego dnia trafił ich 11 sztuk! Było to 30 maja 2004 roku.http://members.lycos.co.uk/freiwillige/wyprawy/11.jpgpzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Hmm wyprubuje kiedyś ten sposób;))Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 kiedys kopalem na kacu...ale do plecaka wrzuclem tak profilaktycznie 4 pociski" debowe m. jakos tak mi sie je szybko wypilo ze obudzilem sie w drodze do domu w samochodzie:D dobrze ze mnie kumpel nie zostawil i dal rade dociagnac do samochodu...chociaz drogi do samochodu nie pamietam hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.