Skocz do zawartości

Co zgubiliście/znaleźliście zwłaszcza po poszukiwaczach

Boruta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
but zmurszały a z niego wysypały sie kosteczki..po stopie? wystawał z ziemi tożem ciągnął i mam !!! znaczy nie mam ale mam stracha.
Napisano
Kopałem w Bieszczadach na starej wiosce , wiosna była ziemia mokra , gliniasto.
Trafiam sygnał pod duzym kamieniem, podwazam saperką - syczy-, ekipa uciekła a ja próbuję dalej (myslałem syczy znaczy glina sie od spodu odkleja). Odwaliłem a pod spodem łusta żmija tak koło metra długości dobrze że zimmno było to jej się nie chciało robić afer.
Odsunąłem cholerę na bok i wytargałęm carską klamerkę
Pozdro Michał
  • 4 weeks later...
Napisano
Dzisiaj zgubiłem telefon!!!! !!!! Musiał się wysunąć z kieszeni jak klęknąłem do kopania... I jeszcze na dodatek nie ma tam zasięgu więc nie dodzwonię się na niego... Ale jutro wracam i przejdę tę trasę jeszcze raz.
PS. Nareszcie mogę z czystym sercem powiedzieć leśnikowi że nie szukam żadnych starych żelastw i nie kopię dołków tylko szukam telefonu :)))
  • 2 weeks later...
Napisano
Cześć, wczoraj przeżyłem śmierć mojej komórki, zgubiłem ją w lesie nie wiedząc kiedy a że zrobiliśmy trochę kilometrów i to nie po okopach tylko samym lasem małe były szanse na jej znalezienie. Z chaty dzwoniąc na nią była jeszcze dostępna lecz wieczorem tak lało że padła zalana przez wodę.
Napisano
heh, wczoraj mialem fajny przypadek, po raz pierwszy znalazlem rejestrację samochodu. Co prawda troszkę pogięta ale cala. Kawalek dalej klucz płaski ale chyba ze 45-48.
  • 3 months later...
Napisano
Ja niedawno na Mierzeji znalazłem szpadel koło głownej drogi asfaltowej. Ktoś chyba uciekał przed SG:)) Już trochę leżał bo trochę pordzewiał. Jak ktoś mi opowie gdzie zgubil chętnie oddam:)
Napisano
Poszliśmy z kumplem do lasu poszperać wykrywą, wspinamy się na górkę która ma 80,5m(tak z mapy wynika),stromo, ledwo weszliśmy,okop, właczam wykrywe, idziemy okopem, nagle sygnał,kopiemy a tu.....dwie niemieckie berlińskie tablice rejstracyjne:DJedna do dziś ozdabia mi pokój

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie