dzasiek Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 raz zgubiliśmy komputer nurkowy.Ale po 2 godzinach jeszcze był w trawie ....
dzasiek Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 i piwko (Świeże) z dna rzeki które gubią kajakarze
dream28 Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 but zmurszały a z niego wysypały sie kosteczki..po stopie? wystawał z ziemi tożem ciągnął i mam !!! znaczy nie mam ale mam stracha.
michałł Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Kopałem w Bieszczadach na starej wiosce , wiosna była ziemia mokra , gliniasto.Trafiam sygnał pod duzym kamieniem, podwazam saperką - syczy-, ekipa uciekła a ja próbuję dalej (myslałem syczy znaczy glina sie od spodu odkleja). Odwaliłem a pod spodem łusta żmija tak koło metra długości dobrze że zimmno było to jej się nie chciało robić afer.Odsunąłem cholerę na bok i wytargałęm carską klamerkęPozdro Michał
MK Napisano 23 Kwiecień 2005 Napisano 23 Kwiecień 2005 Dzisiaj zgubiłem telefon!!!! !!!! Musiał się wysunąć z kieszeni jak klęknąłem do kopania... I jeszcze na dodatek nie ma tam zasięgu więc nie dodzwonię się na niego... Ale jutro wracam i przejdę tę trasę jeszcze raz.PS. Nareszcie mogę z czystym sercem powiedzieć leśnikowi że nie szukam żadnych starych żelastw i nie kopię dołków tylko szukam telefonu :)))
janushew Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 Telefon noszę na smyczy w bocznej kieszeni pozdr
m701 Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Cześć, wczoraj przeżyłem śmierć mojej komórki, zgubiłem ją w lesie nie wiedząc kiedy a że zrobiliśmy trochę kilometrów i to nie po okopach tylko samym lasem małe były szanse na jej znalezienie. Z chaty dzwoniąc na nią była jeszcze dostępna lecz wieczorem tak lało że padła zalana przez wodę.
YoWheris Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 heh, wczoraj mialem fajny przypadek, po raz pierwszy znalazlem rejestrację samochodu. Co prawda troszkę pogięta ale cala. Kawalek dalej klucz płaski ale chyba ze 45-48.
Pit_100 Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 Ja niedawno na Mierzeji znalazłem szpadel koło głownej drogi asfaltowej. Ktoś chyba uciekał przed SG:)) Już trochę leżał bo trochę pordzewiał. Jak ktoś mi opowie gdzie zgubil chętnie oddam:)
szperacz88 Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 Poszliśmy z kumplem do lasu poszperać wykrywą, wspinamy się na górkę która ma 80,5m(tak z mapy wynika),stromo, ledwo weszliśmy,okop, właczam wykrywe, idziemy okopem, nagle sygnał,kopiemy a tu.....dwie niemieckie berlińskie tablice rejstracyjne:DJedna do dziś ozdabia mi pokój
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.