KUBA_GDA Napisano 26 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2002 czy ktoś wie co to za blachy|? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBA_GDA Napisano 26 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2002 co to za pagon,wiem że niemiecki,jaki stopień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBA_GDA Napisano 26 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2002 co to za zapalnik,żadnych sygnatur,żadnych materiałów niebezpiecznych.w środku iglica na sprężynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 26 Grudzień 2002 Share Napisano 26 Grudzień 2002 Witam!!!Pagon jest Generała Brygady. Nić kiedys byla srebrno zlota ale teraz wyplowiala i wyglada jak wyglada. Zastanawialem sie chwile czy nie majora ale major ma cztery supelki:D no i oczywiscie nić tylko srebrna . Gdybys mial podkladke moznaby stwierdzic z jakiego rodzaju wojsk generalek pochodzil.Reszta zdjec nie wiem.Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudzień 2002 Share Napisano 30 Grudzień 2002 Nie podałeś rozmiarów blachy pokazanej na pierwszym zdjęciu, ale wygląda mi na standardowe lusterko (używane np. przy goleniu) armii francuskiej z II WŚ. (na jednej stronie widać jeszcze resztki specjalnej powłoki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBA_GDA Napisano 30 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2002 wymiary blach:7,5cm na 5,5cmblach są wykopane na oflagu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
KUBA_GDA
czy ktoś wie co to za blachy|?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.