pol Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Napisano 14 Grudzień 2004 I kolejna prośba o identyfikację , czy mozecie pomóc co to za guziki, wydaje mi sie ze Pruskie urzędasy, ale wytłumaczcie mi czemu sa rózne czy to chodzi jedynie o okres, a jesli tak to podajcie mniej wiecej z jakich pochodzaz góry dziekipozdro pol
pol Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Napisano 14 Grudzień 2004 I kolejna prośba o identyfikację , czy mozecie pomóc co to za guziki, wydaje mi sie ze Pruskie urzędasy, ale wytłumaczcie mi czemu sa rózne czy to chodzi jedynie o okres, a jesli tak to podajcie mniej wiecej z jakich pochodzaz góry dziekipozdro pol
Jaro5 Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 WitamWedług mnie to są faktycznie pruskie guziki urzednicze, a pochodza z końca XIX w. Niewielkie różnice moga wynikac z faktu że zostały wyprodukowane w różnych fabrykach bądź z jakiegoś tam odstępu czasu pomiędzy wyprodukowaniem jednego a drugiego.Pozdrawiam
wz1977 Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 Witam. Ten od prawej to pruski transportu. Mam taki sygnowany EXTRA FEIN A. pozdr wz1977
tasiek Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 do wz1977 : możesz podac link do strony z krórej pochodzi to zdjęcie lub do innych stron z guzikami
Pytanie
pol
I kolejna prośba o identyfikację , czy mozecie pomóc co to za guziki, wydaje mi sie ze Pruskie urzędasy, ale wytłumaczcie mi czemu sa rózne czy to chodzi jedynie o okres, a jesli tak to podajcie mniej wiecej z jakich pochodza
z góry dzieki
pozdro pol
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.