Gość Napisano 23 Grudzień 2002 Napisano 23 Grudzień 2002 WitamPrzymierzam sie do kupna wykrywacza.Myślę nad wykrywaczem firmy Minelab model Musketeer XS,albo Bounty Hunter model Land Star.Mam pytanie,czy ktoś z szacownego grona miał ,bądź ma doczynienia z tymi wykrywaczami,jeśli tak to proszę o informacje jak one zachowują sie w terenie,jak przedstawia się sprawa z osiągami?Chcę wybrać pomiędzy tymi dwoma modelami ,ze wzgledu na cenę,a będe chciał go uzywac do poszukiwań zarówno monet jak i militarii.Pozdrawiam
vonadamski Napisano 23 Grudzień 2002 Napisano 23 Grudzień 2002 Witam!!!Nie uzywałem Land Stara ale mialem Quick Draw II w ręku. Teraz posiadam Minelab Explorer XS i sadze ze nie ma porównania. B.H. jest firma ktora produkuje zabawki dla dzieci i co dobre tak lekkie jak zabawki. Ich waga moja strona jest jedyna zaleta. Minelab jest konkretniejsza firma choc ma ciezkie te swoje ustrojstwa. Ja ze ze swoim M.E.XS jak pochodze 3 godziny to czuje sie jakbym wrocil z silowni a biceps to mam jak Arni Schwarzenneger.Polecam MinelabaChoc z drugiej strony mozesz kupic cos polskiego duzo tanszego a wyniki te same:D:D:D Nie wiem jak inne ale M.E.XS jest wysmienita piszczala na pieniazki:D Nie ma lepszegoZa bledy i tak dalej nie odpowiadam jestem spiacy strasznie.Z powazaniem vonadamski
Gość Napisano 23 Grudzień 2002 Napisano 23 Grudzień 2002 jak jasteś początkujący polecam cyklopa lub smętka kosztyją połowe tego co porównywalny sprzęt zachodni , a i ze zbytem jakbyś chciał kupić jakiś dużo droższy sprzęt nie powinno być problemu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.