searcher Napisano 10 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2004 Witam.Nie wiem czy na dobrym forum ale ...Interesuje mnie jakiś odnośnik w internecie do firm produkujących repliki odzieży.Dokładnie chciałbym kupić czapkę Afrika Korps, lub cosik podobnego do:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36739199Jakby co, poprosze na priv.wpss@wp.plDziękuję bardzo..Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peiper Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Z tego co wiem to to powinno być czego pragniesz.http://www.grossdeutschland.republika.pl/luftwaffe/czapka_fj.htmJak zapewne zauważyłeś na czapce jest orzeł Luftwaffe, ale napewno będziesz mógł zamówić z orłem Wehrmachtu (pewnie w tej samej cenie).PozdrawiamPeiper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WillKnott Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 zamówić może i tak, ale mam podstawy żeby podejrzewać, że na zamówieniu się skończy... chociaż nawet samo zamówienie może nie być takie proste, jakby się z pozoru wydawało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 WitamIle takich czapek potrzebujesz?i jakie rozmiary?poz FallFalljagreg1@aol.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peiper Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Do WillKnott: A co były jakieś skargi na GD?Tak tylko pytam bo nigdy nic u nich nie zamawiałem (prawdę mówiąc nigdzie nic nie zamawiałem z umundurowania - bo się jakoś za RH wziąć nie mogę :-) )A o Mundurach Historycznych" i Hero Collection" słyszałem trochę niepochlebnych opinii.Pozdrawiam Peiper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WillKnott Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 skarg żadnych nie słyszałem, raczej wręcz przeciwnie (w kwestii jakości). wszędzie spotykałem głosy w rodzaju drogo, ale naprawdę dobrze". na zdjęciach wszystko pikne.no i zamówiłem - nic do szycia, gotowe rzeczy ze skóry.problemem okazała się nie jakość (której nie jestem w stanie póki co ocenić), tylko kontakty.telefonu nijakiego nie dostałem, maile trzeba powtarzać po 4 razy, żeby dostać odpowiedź. dla przykładu, po trzecim chyba powtórzeniu pytania witam, jak tam moja przesyłka, podrawiam..." dostałem w końcu odpowiedź: poszła". i tyle. było to już parę tygodni po zamówieniu i 10 dni temu.ja wiem, że w hero też czeka się miesiącami, ale po pierwsze na rzeczy szyte na miarę, a po drugie tam na dzień dobry mówią czas realizacji 6 do 8 tygodni, ale zazwyczaj wychodzi to dłużej". a tu... cisza.pod tym akurat względem frankowski czy yanik reprezentują naprawdę wysoki poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
searcher Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2004 Peiper..a mógłbyś trochę przybliżyć tych niepochlebnych opinii?? Podoba mi się ich czapka..Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 Witaj searcher.A co moja ci sie nie podobala?Dostales fotki?poz Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
searcher Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2004 Dzięki Fall..(Chyba podziękowałem?! Jak nie, to teraz wielkie..)Nie, wszystko ok, tylko wiesz, patrze tu i tam, badam oferty..Dzięki jeszcze razpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 Fall,znasz moze jakas firme z niemiec ktora sprzedaje oporzadzenie niemieckie.:np ladownice,itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.