Skocz do zawartości

Repliki odzieży..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
Nie wiem czy na dobrym forum ale ...
Interesuje mnie jakiś odnośnik w internecie do firm produkujących repliki odzieży.
Dokładnie chciałbym kupić czapkę Afrika Korps, lub cosik podobnego do:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36739199
Jakby co, poprosze na priv.
wpss@wp.pl
Dziękuję bardzo..
Pozdro

Z tego co wiem to to powinno być czego pragniesz.

http://www.grossdeutschland.republika.pl/luftwaffe/czapka_fj.htm

Jak zapewne zauważyłeś na czapce jest orzeł Luftwaffe, ale napewno będziesz mógł zamówić z orłem Wehrmachtu (pewnie w tej samej cenie).

Pozdrawiam

Peiper

Do WillKnott: A co były jakieś skargi na GD?

Tak tylko pytam bo nigdy nic u nich nie zamawiałem (prawdę mówiąc nigdzie nic nie zamawiałem z umundurowania - bo się jakoś za RH wziąć nie mogę :-) )
A o Mundurach Historycznych" i Hero Collection" słyszałem trochę niepochlebnych opinii.

Pozdrawiam
Peiper

skarg żadnych nie słyszałem, raczej wręcz przeciwnie (w kwestii jakości). wszędzie spotykałem głosy w rodzaju drogo, ale naprawdę dobrze". na zdjęciach wszystko pikne.
no i zamówiłem - nic do szycia, gotowe rzeczy ze skóry.
problemem okazała się nie jakość (której nie jestem w stanie póki co ocenić), tylko kontakty.
telefonu nijakiego nie dostałem, maile trzeba powtarzać po 4 razy, żeby dostać odpowiedź. dla przykładu, po trzecim chyba powtórzeniu pytania witam, jak tam moja przesyłka, podrawiam..." dostałem w końcu odpowiedź: poszła". i tyle. było to już parę tygodni po zamówieniu i 10 dni temu.

ja wiem, że w hero też czeka się miesiącami, ale po pierwsze na rzeczy szyte na miarę, a po drugie tam na dzień dobry mówią czas realizacji 6 do 8 tygodni, ale zazwyczaj wychodzi to dłużej". a tu... cisza.

pod tym akurat względem frankowski czy yanik reprezentują naprawdę wysoki poziom.

• 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie