Gość Napisano 19 Grudzień 2002 Napisano 19 Grudzień 2002 Czwartek 16.00 19.12.2002Niedziela 02.00 22.12.2002Na Discovery Chanel godzinny program dokumentalny Czołgi jeżeli to kogoś interesuje.
czaja Napisano 20 Grudzień 2002 Napisano 20 Grudzień 2002 Program CZOŁGI ( TANKS ) w discovery nadawany jest już od dawna. Uważam, że jest super.Pozdrawiam
vonadamski Napisano 20 Grudzień 2002 Napisano 20 Grudzień 2002 Witam!!!Tak ale jest nie dokladny i zdatrzaja im sie karygodne bledy:( Po drugie jak slysze tego angola z twarza jakby wytrawiona w kwasie to mnie krew zalewa. W/g niego to Sherman byl prawie tak dobry jak Tygrys:D:D:D:D:D:DZ powazaniem vonadamski
Gość Napisano 20 Grudzień 2002 Napisano 20 Grudzień 2002 Mi sie osobiscie najbardziej podobało w jednym z programów cyklu Czołgi" nazwanie działa 88 mm Tygrysa karabinem maszynowym , ale szczyt wszystkiego był gdy sie dowiedziałem na Discovery że do nalotu na Tokio startowały z Horneta B-52 ... :-)
Gość Napisano 20 Grudzień 2002 Napisano 20 Grudzień 2002 Programy o tematyce militarnej na Discovery są do dupy.Angole są bufonami i z tych programów wynika,że to oni wygrali wojnę a każda klęska to tak tylko udawali.A dwa to tragedia z tłumaczeniem-tłumacz totalny laik.A dobre?-zdjęcia,dzięki Bogu za przycisk'MUTE'na pilocie,no chyba,że mamy ochotę się pośmiać.Animal Planet jest O.K.
Gość Napisano 21 Grudzień 2002 Napisano 21 Grudzień 2002 Panowie. Te tłumaczenia to małe piwo. Ostatnio przeczytałem w poważniej książce o II WŚ tłumaczonej z angielskiego (wg tłumacza z amerykańskiego")o karabinie maszynowym kalibru 50mm na wieży czołgu. Nic dodać nic ująć.Peter
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.