osterode Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 witam czy ktoś z was jest w posiadaniu tej książki? wydana chyba przez ZBOWiD.mój dziadek miał ją otrzymać już kilkanaście lat temu(od związku)lecz coś im nie spieszno.może macie jakieś namiary gdzie ją można zdobyć??pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 WitamMam ta książke (kupiłem kiedyś na wyprzedaży bibliotecznej) niestety nie wiem gdzie ona jest (przeprowadzka :-) ) ale jak tylko znajde to dam znać :-D. Pozdrawiam Mateusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
guerra Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 kojarzę pozycjęSynami pułku ich zwano" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kryniooo Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Hmmmmm Ksiązka dość ciekawa bardzo duzo opowiadań wrzesniowych , partyzanckich , i z czasów wyzwolenia , powstania Warszawskiego ale takze jest pare opowiadań z walk na obczyznie . Historie młodocianych żołnierzy i takze co sie z nimi stało po zakończeniu wojny . Przeczytałem ze dwa razy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kryniooo Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Hmmmmmm Moge odsprzedać Krynio2@op.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.