osterode Napisano 9 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2004 witam czy ktoś z was jest w posiadaniu tej książki? wydana chyba przez ZBOWiD.mój dziadek miał ją otrzymać już kilkanaście lat temu(od związku)lecz coś im nie spieszno.może macie jakieś namiary gdzie ją można zdobyć??pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 WitamMam ta książke (kupiłem kiedyś na wyprzedaży bibliotecznej) niestety nie wiem gdzie ona jest (przeprowadzka :-) ) ale jak tylko znajde to dam znać :-D. Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guerra Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 kojarzę pozycjęSynami pułku ich zwano" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryniooo Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 Hmmmmm Ksiązka dość ciekawa bardzo duzo opowiadań wrzesniowych , partyzanckich , i z czasów wyzwolenia , powstania Warszawskiego ale takze jest pare opowiadań z walk na obczyznie . Historie młodocianych żołnierzy i takze co sie z nimi stało po zakończeniu wojny . Przeczytałem ze dwa razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryniooo Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 Hmmmmmm Moge odsprzedać Krynio2@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.