Skocz do zawartości

Szukam zdjontka

Gość entralizo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czolem.
Czy ktorys z szanownych kolegow ma moze w swoim archiwum jakies podwodne zdjontka ORP WICHER (znaczy tego co z niego zostalo). Gdyby ktos mogl to bym byl wdzieczny.
Napisano
Witam!

Jeżeli już chcesz zdrabniać wyraz to zdrabniaj go poprawnie. Domyślam się że szukasz zdjątka a nie zdjontka". Jeżeli masz problemy z takimi formami to użyj zwykłej formy napisz: szukam zdjęcia".
POZDARWIAM
Napisano
Szanowny kolego.
Sposob w jaki napisalem tytul byl zamierzony. Jak widzisz nie uzywam polskich znakow gdyz pracuje na komputerach typu Mac i kazde c" z kreskalub inna literka bedzie na twoim monitorze wygladac jak jakis dziwny krzaczki.Wtedy dopiero bys sie zloscil .
Wprowadzenie zdrobnien zawsze wprowadza pewne rozluznienie w sztywnej formule tekstu.

A poza tym Wszytkiego Najlepsiejszego z okazji nadchodzacych Swiat i Nowego Roczku zycze Tobie kolego i wszytkim poszukiwaczom.

entralizo
Napisano
Witam ponownie!
Nie chcę się czepiać, ale ja też pracuję na iMacu i o dziwo pisanie polskich czcionek przychodzi mi bez trudu. Czyżby cud? A może wystarczy po prostu sią postarać? Pozdrowienia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie