pekacz Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2004 Witam.Wykopałem ostatnio rosyjską szablę no i mam mały kłopot jak ją wyczyścić,nigdy wcześniej nie czyściłem szabli i nie chciałbym jej zniszczyć proszę o porady. Oto fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pekacz Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2004 Kolejna fotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pekacz Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2004 I jeszcze jedna, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 Ale fajna, ja bym ją zaczął czyścić elektrolizą, to jest pióro.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 nie stosuj elektrolizy, bo z szabli zrobi sie piłaja bym z grubsza zdjal rdze, i wyrownal jakims kawalkiem drewna na gladko, i tak zostawil, wtedy ma ona klimatjak chcesz sie jej pobyc, sprzedac, zamienic to wal do mnie, ja jestem chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Mosiężną szczotką ręcznie zdiąć warstwe rdzy ale nie do czystego metalu i zakonserwować.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.