dronx Napisano 18 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2002 Witam Trafiłem ostatnio na orzełka jest to część szabli i tyle się domyślam. Proszę o podanie jakichś informacji na jego temat. W jakich wojskach były takie szable. Za pomoc z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dronx Napisano 24 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2002 Witam.Dzieki za zainteresowanie ale jest to od pałasza policji Pruskiej.Ktos sprzedaje na allegro całość. http://tola.allegro.pl/photos/oryginal/89/8950/895047/8950476 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dronx Napisano 18 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2002 Witam Trafiłem ostatnio na orzełka jest to część szabli i tyle się domyślam. Proszę o podanie jakichś informacji na jego temat. W jakich wojskach były takie szable. Za pomoc z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
dronx
Witam
Trafiłem ostatnio na orzełka jest to część szabli i tyle się domyślam. Proszę o podanie jakichś informacji na jego temat. W jakich wojskach były takie szable. Za pomoc z góry dziękuję.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.