dronx Napisano 18 Grudzień 2002 Autor Napisano 18 Grudzień 2002 Witam Trafiłem ostatnio na orzełka jest to część szabli i tyle się domyślam. Proszę o podanie jakichś informacji na jego temat. W jakich wojskach były takie szable. Za pomoc z góry dziękuję.
dronx Napisano 24 Grudzień 2002 Autor Napisano 24 Grudzień 2002 Witam.Dzieki za zainteresowanie ale jest to od pałasza policji Pruskiej.Ktos sprzedaje na allegro całość. http://tola.allegro.pl/photos/oryginal/89/8950/895047/8950476
dronx Napisano 18 Grudzień 2002 Autor Napisano 18 Grudzień 2002 Witam Trafiłem ostatnio na orzełka jest to część szabli i tyle się domyślam. Proszę o podanie jakichś informacji na jego temat. W jakich wojskach były takie szable. Za pomoc z góry dziękuję.
Pytanie
dronx
Witam
Trafiłem ostatnio na orzełka jest to część szabli i tyle się domyślam. Proszę o podanie jakichś informacji na jego temat. W jakich wojskach były takie szable. Za pomoc z góry dziękuję.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.