d2io83k Napisano 6 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2004 Jeszcze pare pytan mam :) Czy np taki kompresor na 12V do samochodu da sie jakos przerobic zeby podlaczyc do niego aerograf i pomalowac cos nim np helmy? A moze ktos ma na zbycie jakis bardzo bardzo bardzo :) tani kompresorek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 Ja malowałem pędzlem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rorvik Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 Zrób sobie ze starej lodówki;) Poszperaj po forach modelarskich tam sa opisy jak to zrobic.rorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d2io83k Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2004 A najwieksze forum modelarskie bo szukalem ich ale nie moge znalezc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J-23 Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 http://www.old.modelarstwo.org.pl/technika/technika.htmltam w inne-pomoce urządzenia..." są dwie metody przesposobienia agregatu lodówkowego . pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d2io83k Napisano 8 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2004 Dzieki bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.