Skocz do zawartości

Co z eksploracyjna naklejka?

kudi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Co sie dzieje z koncepcja druku symbolu eksploratorow?
Pomysl zostal zrealizowany czy nie? Szkoda by bylo...

pozdr
robert_kudelski
Napisano
Witam!
Naklejki zostały wydrukowane i dodane dla prenumeratorów do gazety bodajże październikowej. Pisaliśmy już kiedyś na forum, że wszyscy którzy chcą dostać nalepki muszą podać redakcji swoje namiary drogą dowolną tzn. telefonicznie, mailem, pocztą, faxem... Dla przypomnienia, jeśli ktoś jeszcze nie zna nowego numeru tel. do redakcji: (71) 3288371
Pozdrowienia
Napisano
Tylko prenumeratorzy czy wszyscy chetni? Baza danych w zamian za naklejke? Trzeba jasno powiedziec bo nieprenumeratorzy nic nie wiedza.

pozdr
rk
Napisano
Witam
Myślałem,że naklejka ukaże się po prostu w któryms z numerów pisma,a tu trzeba podać dane,żeby ją dostać?
Chyba podziękuje za nią.
Napisano
Witam ponownie!
Panom to się już w głowach poprzewracało (od tych skarbów chyba!) - aza danych za naklejkę" - to już nawet nie jest śmieszne, niestety... Nikogo nie zmuszamy, i w ogóle sorry że chcemy komuś za darmo pocztą przysłać cokolwiek i śmiemy żądać do tego super tajnego adresu zamieszkania.
A Panu który wyraził swoje rozczarowanie że nie władowaliśmy naklejek do 10 tysięcy gazet (bez względu czy ktoś by chciał takową, czy też poczytał by to sobie jako bezczelną próbę obrażania jego uczuć eksploratorskich) proponuję wykonanie banalnego działania matematycznego.
Przepraszam jeśli kogoś uraziłam, ale trochę się uniosłam. Panowie, pomyślcie chwilę zanim zaczniecie krytykować!
Czy naklejka dla chętnych" a nie dla wszystkich" przestaje mieć wartość?
Napisano
No bardzo pieknie i moze wrecz sie czepiam ale nie napisalas konkretnie jak brac eksploratorska ma stac sie posiadaczem slawnej juz naklejki...
Zadzwonic do redkacji? Napisac?

pozdr
rk
Napisano
Cytuję z mojego poprzedniego posta: wszyscy którzy chcą dostać nalepki muszą podać redakcji swoje namiary drogą dowolną tzn. telefonicznie, mailem, pocztą, faxem...", przepraszam Kudi, ale jak mam to napisać BARDZIEJ WYRAŹNIE ??? A zresztą temat nalepki był już na forum wałkowany, i wtedy było napisane żeby po prostu podać swoje dane do redakcji, bo wysyłanie pocztą naklejek z nickiem internetowym zamiast adresu raczej nie zadziała.
Boszsz, to chyba przez te Święta wszyscy jesteśmy tacy zakręceni...
Napisano
zwyciężca projektu dostał nagrodę !
A CO Z AUTOREM POMYSŁU NAKLEJKI. ???
z tym pytaniem zwracamy się do redakcji.:-)
Napisano
Juz powoli nie wytrzymuje,jaki by sie nie pojawił post na forum to tylko wynikaja z tego kłótnie,ludzie zastanówcie sie o co tak własciwie wam chodzi,Mam wrazenie ze nic nikomu nie odpowiada.A swego czasu była taka propozycja aby ludziom niezalogowanym nie odpowiadac,z racji tego iz ida swieta to mi sie wydaje ze to jest czas zyczliwosci.Pozdrawiam Jasiek
Napisano
Przepraszam, a kto to jest seahorse i dlaczego tak niegrzecznie sie do nas zwraca?
Napisano
No wstyd Kaczuszko, kto jak kto ale Ty chyba powinnaś najlepiej wiedzieć kto to jest Seahorse.
Chyba że to taka malutka pseudoanonimowa szpileczka.
Napisano
Drogi Bocianie, a od kiedy to prawo pozwala kontrolowaćadresy mailowe? A grzeczności nigdy nie zawadzi,prawda?
Napisano
Nie kontroluje żadnych adresów email. Nie jestem James Bond. Tak na wszelki wypadek wyjaśniam że EOT znaczy End of Thread/Topic, to żeby ktoś żle nie zinterpretował i się nie obraził :) I nie zaczynajmy bałaganu znowu. W końcu są święta więc Najlepsze Życzenia dla Wszystkich.
Napisano
to wreszcie co a autorem pomysłu ????
: wymyślił -należy mu się.
z tym pytaniem zwracamy się ponownie do redakcji,
ps: nie chodzi mi o kasę, potraktujmy sprawę honorowo.
Napisano
A BYŁO TO TAK:

Temat: Naklejka poszukiwacza"
past 2002-05-28 00:00:00
Mam dla kolegów propozycje. Wiele grup hobbystów tworzy naklejki , które można naklejać np na samochodach. Mój kolega ma sprzęt pozwalający wycinać w folii samoprzylepnej różne wzory. Mam propozycję czy ktoś mający uiejętności plastyczne stworzył jakiś wzór - znaczek poszukiwacza" mógłbym wtedy stworzyć to ze strony technicznej i rozprowadzić wśród chętnych. Co o tym sądzicie?? Może dzięki temu nie bylibyśmy anonimowi - spotykając się gdzieś w Polsce"

Napisano
Witam wszystkich serdecznie. W odpowiedzi na dyskusje jaka sie tu toczy chcialbym wyjasnic wszystkim zainteresowanym i powiedziec pare slow na temat naklejki i jej historii.
Autor naklejki wciaz zyje.. :) jako nagrode mam prenumerate O, ... otrzymalem do tej pory trzy egzemplarze pisma..:)ostatnie trzy gdzies sie zapodzialy ..:P Co do samej naklejki konsultowano oczywiscie ze mna jej wyglad i chec wprowadzenia zmian..zasugerowalem jednak, ze nie nalezaloby chyba zamiast Explorer wpisywac Odkrywca bo nie o to tu chodzilo zeby robic reklame komus ale by polaczyc w jakis sposob ludzi....(chociaz wmawiano mi ze Explorer to w tlumaczeniu na nasz jezyk wcale nie jest osoba ktora poszukuje, exploruje..no coz..anglista nie jestem..:P:P
Pragne powiedziec jedno wiele osob zwracalo sie juz do mnie z putaniem co z nakleja jak ja dostac etc. Ja ze swojej strony, bez sciagania baz danych..jestem gotow wyslac kazdemu plik w formacie cdr z oryginalna naklejka w celu wydrukowania jej lub zrobienia naszywki lub wprasowanki jesli ktos jest tylko zainteresowany. Oczywiscie dla siebie a nie do celow komercyjnych czyli sprzedazy znaczkow, koszulek etc..takich delikwentow bede scigal... Wiec jesli chcecie sami dla siebie miec taki znaczek i go nosic prosze o kontakt, a nie bedzie z tym problemu.
pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy
Zycze Spokojnych i Wesolych Swiat..oraz Nowego Roku..!!!
Ubi
Napisano
Ubi, swego czasu polemizowaliśmy na temat kształtu takowej plakietki. Pewne rzeczy mi się nie podobały ale zostawmy te sprawy gdy Twoja wersja „przeszła” a dostaję zupełnie coś innego. Napis Odkrywca zamiast sugerowanego przez Ciebie w projekcie jest pogwałceniem praw autorskich. Mam wrażenie, że cały ten blichtr z redakcją itd. jest o d.......... roz............. . Niech żyje centralna Polska !!!!!!

Napisano
Ubi
to fajnie że żyjesz i masz się dobrze ... gratuluję
i życzę wesołych świąt i odlotowej zabawy noworocznej !!!

ale moje pytanie dotyczyło autora >>>>POMYSŁU<<<< zrobienia naklejki...!

I z tym pytaniem zwracamy sie do redakcji. (PONOWNIE)
Napisano
Ja wlasnie dostalem naklejke :)
wielkie dzieki Magdzie Haber i Redkacji...
mily prezent na swieta

pzodr
robert_kudelski
  • 2 weeks later...
Napisano
Ja też otrzymałem na święta naklejkę po przesłaniu emaila fo redakcji. Wielkie dzięki i wszystkiego najlepszego w nowym roku.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie