Skocz do zawartości

Call of Duty mod The Great Escape

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...
Sciagnalem sobie dwa mody do single playera - Ardeny i The Great Escape ktory mial byc najwiekszym rozbudowanym modem. Przechode korytarzem, likwiduje stanowisko broni maszynowej, przechodze do pomieszczenia gdzie na kanale stoi czolg, potem wychodze przez duze drzwi do hali gdzie stoja czolgi i ciezarowki. Po wyjsciu z hali na zewnatrz po lewej mam snajpera, po prawej budynek. Za budynkiem stoi Flak, wysadzam go po czym przechodze do budynku liwkidujac zaloge. I co dalej?? Z okna budynku widac dalsza czesc ale nie moge znalezc przejscia przez skrzynie.

Szkoda ze nie ma kilera" ktory moglby stworzyc-odtworzyc nowa mapke np. MRU. Edytory poziomow sa.

Bocian miałem chwilkę wiec poprosiłem dzieciaka aby mi to zainstalował.No więc wyczyściłem wszystko w budynku i wyskoczyłem przez okno z emgolem.Wtedy wykluł mi się jeszcze jeden faszysten z fg.Wiec ja pyk drania(a co może bedzie do mnie strzelał faszysta jeden?)I bieg naprzód.Etap zakończyłem pojawiła się niespodzianka przejście na następny poziom!Poczekałem aż się załaduje i wtedy szlag mnie trafił w nagrode dostałem napisy do pooglądania.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie