Skocz do zawartości

TVN

Gość telemaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dziś kolejna porcja sensacji w w tvn jak ktoś ma ochote na serial komediowy to warto zobaczyć. Ludzie czemu to robicie co za głąby występuja w tv a zresztą poco ja sie denerwuje może dziś zobaczymy wresie złoty pociąg, bursztynową komnate albo jakąś skrytke depozytową pełną złota i innych czarów Miłego oglądania
Napisano
Wiesz co ja tez sie nad tym wielokrotnie zostanawialem dlaczego ludzi ktorzy uwazaja siebie za powaznych" eksploratorow biora udzial w tym cyrku. TVN zwraca sie do grup poszukiwawczych i ludzi probujac wyciagnac od nich tematy namawiajac do udzialu w glupawce. Mysle ze powinnismy zrobic koalicje antydziadoska. Ja sie przylacze, szczegolnie ze mam wobec nich prywatny dlug wdziecznosci".
Napisano
Zwroccie uwage ile to nazwisk juz bylo w TV w tego typu programach. Rekord wszelkich bzdur i bajek w jednym cyklu pobil moim zdaniem Stojak :). Ale procz tego ze pokazywal znane nam miejsca i mowil smieszne dla nas rzeczy, przekazal innym kawalek tajemnicy i moze dzieki niemu zainteresowal sie ktos historia i ekploracja.
Trudno oceniac jednoznacznie wartosc tych programow, poniewaz nasze srodowisko juz to zna i widzialo te rzeczy".
Rowniez prawda jest ze kazdy chcialbym zaistniec w TV :).

Ostatnio lecial film, w ktorym mialem okazje uczestniczyc :) wraz z dwojka moich znajomych (nie bede wymienial bo moga sie obrazic). To co kazano tam mowic (a na szczescie nie zostalo wyemitowane) przechodzilo ludzkie pojecie :). Ale fakt ze zabawa byla niezla no i oczywiscie odpowiednia kasa powiekszylo nasze konta.

Podsumowujac: tania sensacja, czysta komercja - kasa za program to argumenty za tym aby powstawaly takie programy.

Przyszla gwiazda TV - kruku GG566056
Napisano
ludzie chcą oglądac takie programy, dlatego telewizja je produkuje. Oprócz kilkudiesięciu wtajemniczonych w temat jest w Polsce kilka milionów innych potencjalnych telewidzów, którzy siadaja prze telewizorem w niedzielny wieczór, aby przeżyc dreszczyk emocji. I co w tym złego, pNowie nieomyli i wszechwiedzący ?Co złego jest np. w czytaniu ksieżek sensacyjnych, czy ogladaniu filmów z serii 007? Większośc telewidzów zdaje sobie bardzo często sprawę , z naciągania pewnych faktów,ale TV ma swoje prawa!
Napisano
PP:
Ale wielu z as" chodzi o przekazywanie spoleczenstwu prawdy historycznej a nie klamstwa bo nam placa i warto to komus pokazac. Osobiscie nie wierze ze cel uswieca srodki. Z jednej strony wojujemy z konserwatorami i urzednikami bo chca nam zmienic prawo eksploracyjne a z drugiej sprzedajemy dupe za pieniadze stacji telewizyjnej. Chyba cos tu nie gra nie uwazasz? Gdybym byl rodzicem i obejrzal kilka programow NDW w TVN o poszukiwaniach to bym w zyciu dzieciaka nie poslal na zlot czy poszukiwania.... chodza po zawalajacych sie stolniach, przechodza przez niebezpieczne syfony, plywaja pod woda, znajduja miny i bron a za kazdym rogiem stoi 100 letni SS-man by ich zamordowac za tajemnice... To ma byc popularyzacja? Nie sadze. Osobiscie bede walczyl z programami typu NDW bo robia wiecej zlego niz dobrego.
A pomysl co sadzie przecietny posterunkowy po obejrzeniu takiego programu? Albo lesnik? I dziwisz sie ze ganiaja nas po lasach bo latamy z wykrywaczami MIN?? Ja sie nie dziwie. Wine ponosimy sami bo zgadzamy sie by przedstawiano nas w niekorzystnym swietle.
Napisano
korzystajac z przerwy na reklame ide przygotowac leki nasercowe. Ach to napiecie i zblizajace sie niezwykle odkrycia.
Napisano
fakt..bez srodkow uspokajajacych niema mocnych aby dobrnac do konca...:)ach te napiecie...
Napisano
A wczoraj na TV4 było o niemieckim lotniskowcu Graff Zeppelin" zatopionym gdzieś niedaleko helu na dużej głębokości. I chyba ruskie to zrobili. Niestety program urwał się dość niespodziewanie (nie oglądałem od początku ;-(().
Pozdrawiam
Napisano
Kruku - o jakiej dobrej kasie mówisz? Bo ostatnio miałem okazję wraz z kolegami z Krakowskiego Stowarzyszenia Rawelin rozmawiać z Paniami z Nie Do Wiary na temat zrobienia odcinka i jak usłyszeliśmy po 200-300 zł na głowę (za wyjęte z życia pełne dwa-trzy dni zdjęciowe) to nas okrutna wesołość ogarnęła :))) Nie bedę wspominał jak Panie chciały wydrzeć od nas informacje - spuśćmy zasłonę miłosierdzia.

Grzegorz Franczyk.
  • 2 weeks later...
Napisano
w dodatku telewizyjnym w GAZECIE :
-22.40 Nie Do Wiary - Opowieści Niesamowite ----i znaczek trojkąt na pomarańczowym tle(za zgodą rodziców)!!! :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie