kupiłem dzisiaj od jednego chłopa, ale nie wiem co to jest (częsciowo) otóz w jednym zawiniątku była kanadyjka, dziwna konstrukcja drewniana (składana) oraz TO :-) siedze i kombinuje co to jest wyglada jak śpiwór lub jakiś pokrowiec, ładnie podpisane wszystko z komórki kupe lat zawiniatko nie było otwierane w środku był jeszcze taki waciany śpiwór i dwa pokrowce na siano (takie niby kołderki albo materace), prosba szczególnie do kolegów zajmujacych się PSZ o odpowiedż co to jest, szczególnie ta drewniana konsrukcja no i z czym to sie je" fot 1
Pytanie
kudlaty
kupiłem dzisiaj od jednego chłopa, ale nie wiem co to jest (częsciowo) otóz w jednym zawiniątku była kanadyjka, dziwna konstrukcja drewniana (składana) oraz TO :-) siedze i kombinuje co to jest wyglada jak śpiwór lub jakiś pokrowiec, ładnie podpisane wszystko z komórki kupe lat zawiniatko nie było otwierane w środku był jeszcze taki waciany śpiwór i dwa pokrowce na siano (takie niby kołderki albo materace), prosba szczególnie do kolegów zajmujacych się PSZ o odpowiedż co to jest, szczególnie ta drewniana konsrukcja no i z czym to sie je"
fot 1
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.