Skocz do zawartości
  • 0

menaszka do identyfikacji

bocian1

Pytanie

Napisano

Witam!
Jak w temacie. Menaszka była całkowicie zgnieciona, ale udoło mi się ją wzglednie wyprostować.Pasuje mi ona do sowietów,sugeruje się że już w okresie swojej świtności miała dorobiony kabłąk z drutu(resztki widoczne po lewej stronie),no i dziury naprawiono chyba drutem aluminiowym sklepanym.Znaleziona na terenie szpitala obozów karnych jenieckich - rosyjskich , francuskich.
Wysokosć- 13 cm
szer. podstawy- ok.11cm
szer.góra- ok.12cm

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hmm...spróbuj napisać do konkurencyjnego" forum. a konkretnie do tomkazkatowic (dobrze napisałem). To prawdziwy ekspert, który specjalizuje się w menażkach, manierkach i innym oporządzeniu. Na pewno pomoże. Pozdr.
Napisano

Witam!
Jak w temacie. Menaszka była całkowicie zgnieciona, ale udoło mi się ją wzglednie wyprostować.Pasuje mi ona do sowietów,sugeruje się że już w okresie swojej świtności miała dorobiony kabłąk z drutu(resztki widoczne po lewej stronie),no i dziury naprawiono chyba drutem aluminiowym sklepanym.Znaleziona na terenie szpitala obozów karnych jenieckich - rosyjskich , francuskich.
Wysokosć- 13 cm
szer. podstawy- ok.11cm
szer.góra- ok.12cm

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie