GIWEROLOG_16 Napisano 21 Listopad 2004 Autor Napisano 21 Listopad 2004 Witam Czy pan administrator mógł by przenieść wątek z odznaką na forum identyfikacji bo mam jakiś problem i nie może mi go tam umieścić... wątek znalazł się w grach wojennych
GIWEROLOG_16 Napisano 21 Listopad 2004 Autor Napisano 21 Listopad 2004 Witam Czy pan administrator mógł by przenieść wątek z odznaką na forum identyfikacji bo mam jakiś problem i nie może mi go tam umieścić... wątek znalazł się w grach wojennych
GIWEROLOG_16 Napisano 22 Listopad 2004 Autor Napisano 22 Listopad 2004 WitamCo to za odznaka ?? Wiem chyba tylko że 1 wojenna... Jak możecie to napiszcie coś o niej... :)Pozdrawiam
2A Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 Witaj, Honorowa Odznaka Polowa dosłownie a potocznie Gwiazda Weteranów. Nieoficjalny 'wypusk' z Hamburga dla tamtejszych weteranów I wojny. Rzadka i droga w dobrym stanie.pzdr
Pytanie
GIWEROLOG_16
Czy pan administrator mógł by przenieść wątek z odznaką na forum identyfikacji bo mam jakiś problem i nie może mi go tam umieścić... wątek znalazł się w grach wojennych
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.