tg13 Napisano 21 Listopad 2004 Autor Napisano 21 Listopad 2004 chodzi o drugą misję w kampani francuskiej (ta trzecia) gdzie trzeba zabić gestapowca,schwytac kolaboratnta ,zabić wsystkich niemców i żby nikt nie nawiał.Trzy zadania wykonuję bez problemu ale bo zabiciu wszystkich niemców komputer nie chce mi zalicyzc czwartego zadania-że nikt nie nawiał-no ale niemiaszkom jest trudno nawiać bo zdecydowanie nie żyją a zadanie pozostaje nie zaliczone.Co jest grane i dla czego nie moge skończyc tej misji???????
tg13 Napisano 21 Listopad 2004 Autor Napisano 21 Listopad 2004 z problemem sobie poradziłem, wystarczyło stanąc wszyskimi zolnierzami przy kolaborancie.Jeszcza jedna misja i skończyła mi się gra...Jestem rozczarowany....tylko 9 misji w campaign..poprostu lipa.Widziałm nowe plansze w multi -nawet jedna nazwana POLAND z ulica Mickiewicza:)ale nie zmieni to faktu że jestem rozczarowany..liczyłem na więcej zabawy i jakoś wyjątkowo NIemcy i Włosi nie chcieli sie poddawać co ujęło mnie w HD2.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.