MK Napisano 18 Listopad 2004 Autor Share Napisano 18 Listopad 2004 Rzucajcie wszystkie inne gry w cholerę i grajcie w to!!! :)Jestem niedaleko od początku ale coś czuje, że będę miał co robić przez najbliższy czas :)POLECAM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proteus Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 a ja troche pograłem i absolutnie jestem rozczarowany... bardzo schematyczna, liniowa gra... ok dobra grafika ale ani centymetr bie mozna wyjsc poza senariusz... zamiast AI przeciwnikow jest antyI... nie polecam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 Witam!!!Kilka wkurzajacych bagow. I ta linearnosc. Przeszedlem ale nie jestem z niej zadowolony.Po drugie wole strzelac do niemcow.Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2004 Fakt, zapowiadało się lepiej. Ale programiści się nieźle spisali. zamiast grać podziwiałem widoki (jak w NFS Underground lub jeszcze Collinie 3)I co do dobrej grafiki - dobre wymagania, szlag by to... :,-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 help. latam tym pieruńskim samolotem. zatopiłem obie łajby i kiedy wracam do domu zatrzymuje się śmigło- zabrakło paliwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 dobra przelazłem. Moze ktoś zna jakie są ukryte zadania w misjach. Ja znalazłem kilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d2io83k Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 Ja tez juz gralem, ale chyba mam troche za slaba karte graf. Radeon 9550 128mb 128bit. A na jakich wy w to gracie?Mam detale ustawione na niskie i rozdzielczosc 1024. Ale gra jest poprostu piekna... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 Ja też mam Radeona 9550 Saphir 128; PIV 3,00GHz; 2x256 dual RAm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 Powracam do mojego pytania o ukryte cele podczas misji. W szkoleniu trzeba trafić wszystkie pociski w tarczę.W Pearl Harbour: uratować co najmniej 3 marynarzy na nabrzeżu, zestrzelić 60 samolotów, uratować West Virginia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.