bjar_1 Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 Pol - raczej nie byli to żadni miejscowi ,bo nigdy nie słyszałem o chodzących tam ubylcach" z wykrywaczami ,a po drugie koło dołków leżą stalowe rzeczy ,które z takim trudem wykopali i zostawili. Teren o którym pisze kolega 'aaaa.gggg' schodziliśmy we 3-4 osoby setki razy i nie było tam żadnego sygnału kolorowego. Widać ,że jakieś pajace albo mają słaby sprzęt ,albo łażą na all-metalu.Głupota ludzka ,albo chęć wkurw****** innych jest widocznie bardzo rozpowszechniona wśród osób kopiących na wspomnianym terenie...pozdrawiam
woojec Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 Pol jednak ma trochę racji .Ja i koledzy czesaliśmy mały teren, gruzy jakiejś chałupy.Wszystko na kolorze , trafiały się monetki, odznaczenia, klamry , była manierka i jakieś tam mosiężne ozdoby .Po nas przyszli złomiarze, z wykrywką typu PI. I możecie nie wierzyć, ale kopiąc za złomem , wyjeli trzy baniaki z porcelaną i kryształami !!!Fanty takie sobie - dobytek jakiegoś chłopa .Ale dziury na 1,5 m. i zgniłe żelastwo pozostało do dziś ! I to ok. 2 m. od drogi.Myślę , że na wiosnę wpadnę tam z kolegą , aby to zasypać.Oby leśni ludzie tego nie zobaczyli !Pzdr. -woojec -
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.