Volksewagen Wojtek Napisano 16 Listopad 2004 Autor Napisano 16 Listopad 2004 Mam książkę o takim tytule, wydana przez Grange Books" w 1995 roku, całkowicie po angielsku, wydanie albumowe, bardzo dużo ładnych , dobrej jakości zdjęć prezentujących mundury, insygnia i odznaczenia partii oraz SS, także dzisiejsze kolekcje muzealno-prywatne, stron 159, bardzo dobry papier- w Polsce chyba rzadkość- mam pytanko, ile może być warta taka książka ???dziękipozdro
Gość Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 ja mam na CD-w pedeefie,kupiłemn za 20zł na allegro kiedyśalbum moze z 60?
kuligow Napisano 17 Listopad 2004 Napisano 17 Listopad 2004 angielskie wyfdanie jest na pewno więcej warte niż czeski reprint tej ksiażki.. niestety sama książka jako taka jest słaba.. i ma duzo bledów.. i żadna z niej referencja.. może 80 zł jak znajdziesz amatora...
Volksewagen Wojtek Napisano 17 Listopad 2004 Autor Napisano 17 Listopad 2004 Dzięki za info panowiepozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.