Gość Napisano 14 Luty 2002 Share Napisano 14 Luty 2002 Witam ! Pragne poinformowac, ze na stronie www.poszukiwanieskarbow.com powstalo wirtualne centrum poswiecone poszukiwaniom skarbow. Specjalnej uwadze polecam podstrone www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/phpBB Zapraszamy Bacchus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Luty 2002 Share Napisano 14 Luty 2002 Cytuję netykietę z tej stronki powyżej:Prosimy o niewstawianie odsyłaczy w podpis jeśli dane strony mają charakter komercyjnyUmożliwiamy zamieszczenie linku na stronę grup poszukiwawczych po uprzednim skontaktowaniu sie z nami.Ale jak rozumiem nie dotyczy to kolegi Bacchusa, w wstawianiu swoich odnośników na forach innych stron o charakterze eksploracyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Luty 2002 Share Napisano 14 Luty 2002 Reklamować coś czego praktycznie jeszcze niema-to potrafią tylko nieliczni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Luty 2002 Share Napisano 14 Luty 2002 a co,panowie Tom i Bociek,zabolało,że ktoś cos zrobił i trzeba się troszkę podopier... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Luty 2002 Share Napisano 14 Luty 2002 Witam ponownie !Pragne zlozyc oficjalne przeprosiny dla Bociana, administratora forum odkrywcy. W entuzjazmie faktu, iz moja strona weszla wczoraj online, wpisalem \w goraczce\" bez zastanowienia odpowiednia notatke na to forum. Dopiero po fakcie uswiadomilem sobie, ze nie uzgodnilem tego kroku z administratorem, ponownie bije sie w piers. Zaluje tylko, ze kolega Bocian nie zamierza - jak mi odpowiedzial w mailu - wymazac mojego wpisu, prowadzacego, jak demonstruje powyzszy post, do niemilej dyskusji. Mimo wszystko mam nadzieje, ze uda nam sie nad tym wszystkim przejsc do porzadku dziennego.Jeszcze raz przepraszam za zamieszanieKuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Luty 2002 Share Napisano 14 Luty 2002 Tu nie trzeba nic ze mną uzgadniać. A co do wymazania wpisu to raz tak zrobiłem i spadł na mnie grad, drugi raz nie zrobię tego błędu. Forum żyje własnym życiem i jakakolwiek ingerencja ze strony administratora to wkładanie palców w drzwi :))I Bacchus nie musisz mnie za nic przepraszać ! :), ja tu nie jestem jakimś \wodzem\" po prostu zamieść to w linkach i super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.