Mozart Napisano 13 Listopad 2004 Autor Napisano 13 Listopad 2004 Witam. Jestem tu po raz pierwszy. Zamierzam zająć sie szukaniem skarbów", ale nie mam jeszcze swojego sprzętu. W związku z tym mam pytanie. Mam możliwość kupna używanego Garretta GTAx 750 za 1500 złotych. Powiedzcie mi proszę, czy jest to opłacalne a jeśli nie, to ile powinienem za niego zapłacić, oraz ogólną opinię na temat tego modelu. Dzięki z góry! Bardzo liczę na pomoc fachowców.
Mozart Napisano 13 Listopad 2004 Autor Napisano 13 Listopad 2004 Zapomniałem dodać, że to w miarę pilne.
Mozart Napisano 14 Listopad 2004 Autor Napisano 14 Listopad 2004 Nie wiecie? Nie chcecie powiedzieć? Co jest nie tak? Prawie pięćdziesiąt odsłon i zero odpowiedzi. O co chodzi?
ALL Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 WITAM.Trochę drogo jak za taki wykrywacz,tym bardziej że jest używany.Znam ten sprzęt, ale nie będe się wypowiadał z wiadomych przyczyn.Na forum jest tyle opisów porad, że można wiele wywnioskować i zdecydować samemu który sprzęt będzie najodpowiedniejszy tak aby spełnił Pana oczekiwania.Prosze przejrzeć forum i napewno są opisy Garretta GTAx 750Nie wiele też zadał Pan konkretnych pytań,i co np.zamierza szukać monety czy militaria.Pozdrawiam ALL.
Mozart Napisano 14 Listopad 2004 Autor Napisano 14 Listopad 2004 Właśnie sęk w tym, że na forum niewiele jest o tym modelu. A do czego miałby się nadawać... Właściwie to chciałbym jakiś, w miarę uniwersalny, jeśli takowe istnieją. Dzięki w każdym razie za info, nie wezmę go.
searcher Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 Do kolegi Mozart:Czy mógłby kolega uchylić rąbka i napisać co kolega kupił.Oczywiście jeśli to nie tajemnica...Sam zastanawiam sie nad kupnem i szukam różnych opini..Wielkie dzieki.Pozdro
Mozart Napisano 28 Listopad 2004 Autor Napisano 28 Listopad 2004 Witam,Jeszcze nic, ale chyba będzie to Rutus Ultra. Trochę czytałem forum, poza tym cena wydaje się atrakcyjna.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.