VIADER Napisano 12 Listopad 2004 Autor Share Napisano 12 Listopad 2004 Czemu nikt sie nie chce spotkac????Piszcie cos!!!Pozdro Viader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Viaderszczak słuchaj :) Popatrz za okno :) (aura) i popatrz na przekrój wiekowy naszej łódzkiej ekipy :) - nie każdemu odpowiada określony termin i tak się wszystko rozsypuje. Zresztą nie dziwię się... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 12 Listopad 2004 Autor Share Napisano 12 Listopad 2004 No...ale zrobmy cos...Bo tak troche głupio...Ludzie znaidzcie wolny termin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 12 Listopad 2004 Autor Share Napisano 12 Listopad 2004 Kiedy by wam pasował termin???Najlepiej w weekend....!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julianni Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 ja jestem z piotrkowa i termin dla mnie kazdy jest dobry hehe chyba ze nie chcecie obcowac z 18nasto letnim 2metrowym szczesem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 Ja mam 14:D...Kazdy wiek dobry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 No wiec jak robimy???Obert moze ty cos zaproponujesz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 synek nie wiem jak beda sie mialy te moje sprawy pomysle pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMANOSUKE Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Dobra...Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 18 Listopad 2004 Autor Share Napisano 18 Listopad 2004 Słuchajcie Słuchajcie odkrywcy z łodzi...PISZCIE!!!Chociarz to spotkanie nie ma juz sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.