gruby Napisano 30 Listopad 2002 Autor Napisano 30 Listopad 2002 Dlaczego zdięcia na forum umieszczane są tak długo że trzeba czekac min. tydzień czasu???
Bocian Napisano 30 Listopad 2002 Napisano 30 Listopad 2002 1. Bo trzeba je przysłać w odpowiednim formacie, zdjęcia jako .gif w 36 kolorach to nienajlepszy pomysł dla zdjęć broni z prośbą o identyfikację. Tym bardziej że poprzednie zdjęcia były prawidłowe.2. Bo trzeba odbierać emaile ze swojej skrzynki pocztowej, tam pewnie będzie jeszcze email który wysłałem z prośbą o zdjęcia w odpowiednim formacie.3. Bo można samemu dodawać zdjęcia. Info o sposobie jest zamieszczone na głównej stronie serwisu.4. Bo w razie niezamieszczenia zdjęć pierwszym odruchem powinno być wysłanie emaila do mnie z zapytaniem, nie zawsze emaile docierają jak trzeba i w takiej formie jak trzeba. A tak całkiem na koniec to od 27 listopada do dzisiaj nie minął jeszcze tydzień tylko 3 dni.
Bocian Napisano 30 Listopad 2002 Napisano 30 Listopad 2002 A jeszcze dodam że poprzednio przesłane zdjęcia do identyfikacji otrzymałem 19 listopada około godziny 18, a zostały zamieszczone 21 listopada o godzinie 21. Do wglądu w dziale identyfikacja.I tak właśnie rodzą się legendy...
gruby Napisano 30 Listopad 2002 Autor Napisano 30 Listopad 2002 Przepraszam moja wina nie dostałem maila od ciebie pewnie coś znowu psa" namieszała i jeszcze raz sorki odrazu wysyłam zdięcia do ciebie na pocztę w formacie jpeg myślałem poprostu że chcecie zdięcia o jak najmniejszym rozmiarze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.