allen26 Napisano 10 Listopad 2004 Autor Napisano 10 Listopad 2004 WitamKoledzy dajcie jakiś namiar na firmę która robi pokrowce na piszczałki, mam Rutusa Firsta Plusa, dzięki z górypozdrawiamallen
Boruta Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 Od biedy możesz wpakować wykrywacz (jak wejdzie) w stary pokrojec na gitarę. I nucić sobie piosenkę z filmu Desperado.pozdrawiam
Andreos Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 Ja mam pokrowiec wędkarski (50 zł), który można nosić jak plecak i ma kilka kieszeni. Materiał solidny, nieprzemakalny. Wszystko na zamki. SuperPoszukaj w wędkarskich.
AQUATOR Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 Polecam worek przeprawowy US. Pojemny, solidny, dość wygodny a jak znajdziesz MG to też się od biedy zmieści;)
dominic Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 cze polecam,futeral na narty z supermarketu za 25zeta wystarczy go skrocic do wymiaru wykrywki a koncowka pasuje w srodku na saperke pzdr
slw Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 Ja noszę w małym plecaczku (bez stelaża), sonda oddzielnie w usztywnionym pudełku kartonowym a'la pizza, żeby nie wyłamać kabla, wetknięta w kieszeń na plecach. Tylko że to HS więc jest naprawdę mały po złożeniu :)Saperka, rękawice, plastikowa łopatka obok w plecaku.Na razie się sprawdza.
allen26 Napisano 11 Listopad 2004 Autor Napisano 11 Listopad 2004 Witam!!!Dzięki Panowie, widze że chciałem iść na łatwizne kupując pokrowiec przeznaczony orginalnie na piszczałkę a teraz wiem że jest duzo innych mozliwościdzieki za pomysłypozdrawiamallen
mis Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 witammilitaria v2 Wrocław ma pokrowiec na Rutusa jakieś 60 złw styczniu płaciłem ale zamek jest do d... musiałem zmienic po 6-mcpozdr. mis
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.