Skocz do zawartości
  • 0

Tarcza herbowa

$enior

Pytanie

Napisano

Czy ktoś może orientuje się czyj to herb (wiem to trundne bo możliwości jest wiele,ale może ktoś spotkał się z czymś podobnym). Niewiecie może ile takie cacko może być warte?? wymiary 40cm x 65cm, chyba żeliwo

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś może orientuje się czyj to herb (wiem to trundne bo możliwości jest wiele,ale może ktoś spotkał się z czymś podobnym). Niewiecie może ile takie cacko może być warte?? wymiary 40cm x 65cm, chyba żeliwo

Napisano
Czołem Dago. Jeśli możesz podaj materiały z których kozystasz i jeśl można prosić to o jakies ksero bo akurat tych herbarzy nie mam. Pozdrawiam hakas
Napisano
Hakas, cołem. Miałem sporo wolnego czasu i to akurat w necie znalazłem. Jak masz problem z netem (coś wspominałeś) to mogę czasem poszukać (net mam na okrągło) i podesłać jakieś materiały, zapodaj jakie.
Pozdrawiam
Napisano
Ladna.
Powoli,powoli i pojawiają sie perełki"
gratulacje.:-}
osobiscie to jestem cieniutki w tych sprawach.
z szacunkiem
VJ
Napisano
Co orzeł ma na piersi. Koia można przypisać do herbu STARY KOŃ ale trochę się nie zgadza. Co do snopków to troche wazowskie SNOPKI były inne a dokładnie SNOPEK czy mógł byś dać zblizenie snopka i piersi orła. Szkoda że obłamany został klejnot na hełmie. hakas

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie