$enior Napisano 9 Listopad 2004 Autor Napisano 9 Listopad 2004 Czy ktoś może orientuje się czyj to herb (wiem to trundne bo możliwości jest wiele,ale może ktoś spotkał się z czymś podobnym). Niewiecie może ile takie cacko może być warte?? wymiary 40cm x 65cm, chyba żeliwo
dago Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 Dodam, że orzeł na Twojej tarczy wygląda na pruskiego.
$enior Napisano 9 Listopad 2004 Autor Napisano 9 Listopad 2004 Czy ktoś może orientuje się czyj to herb (wiem to trundne bo możliwości jest wiele,ale może ktoś spotkał się z czymś podobnym). Niewiecie może ile takie cacko może być warte?? wymiary 40cm x 65cm, chyba żeliwo
hakas Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 Czołem Dago. Jeśli możesz podaj materiały z których kozystasz i jeśl można prosić to o jakies ksero bo akurat tych herbarzy nie mam. Pozdrawiam hakas
dago Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 Hakas, cołem. Miałem sporo wolnego czasu i to akurat w necie znalazłem. Jak masz problem z netem (coś wspominałeś) to mogę czasem poszukać (net mam na okrągło) i podesłać jakieś materiały, zapodaj jakie.Pozdrawiam
hakas Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 Cześć Dago!:-{) Napisze więcej na priwa do Ciebie. Mam Ciekawe cudeńko.
Frozzer Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 co d osymboliki to jestem laik, ale rozpoznaje kilka elementow snopki - symbol wazoworzel - chyba wiadomo
U96 Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Ladna.Powoli,powoli i pojawiają sie perełki" gratulacje.:-}osobiscie to jestem cieniutki w tych sprawach.z szacunkiemVJ
hakas Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 Co orzeł ma na piersi. Koia można przypisać do herbu STARY KOŃ ale trochę się nie zgadza. Co do snopków to troche wazowskie SNOPKI były inne a dokładnie SNOPEK czy mógł byś dać zblizenie snopka i piersi orła. Szkoda że obłamany został klejnot na hełmie. hakas
Pytanie
$enior
Czy ktoś może orientuje się czyj to herb (wiem to trundne bo możliwości jest wiele,ale może ktoś spotkał się z czymś podobnym). Niewiecie może ile takie cacko może być warte?? wymiary 40cm x 65cm, chyba żeliwo
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.