kudi Napisano 29 Listopad 2002 Autor Napisano 29 Listopad 2002 Czy ktos z czytelnikow forum zajmowal sie tym tematem?Interesuje mnie na jakim etapie zarzucono prowadzenie poszukian z urzedu" i czy ktos podazyl tym tropem w pozniejszym okresie.pozdrrobert_kudelski
Go艣膰 Napisano 29 Listopad 2002 Napisano 29 Listopad 2002 mam dokumenty i troche zdjec. moge sprzedacb.
Go艣膰 Napisano 30 Listopad 2002 Napisano 30 Listopad 2002 jesli to powana oferta prosze o maila : kudi@polbox.compozdrrk
Go艣膰 Napisano 30 Listopad 2002 Napisano 30 Listopad 2002 Bronek-polecam dzia艂 kupi臋-sprzedam" lub allegro:).
drag47 Napisano 3 Grudzie艅 2002 Napisano 3 Grudzie艅 2002 Czy m贸g艂by kto艣 napisa膰 o co chodzi z tymi depozytami?Bo kilka informacji obi艂o mi si臋 o uszy ale niewiem czy to prawda.
Go艣膰 Napisano 4 Grudzie艅 2002 Napisano 4 Grudzie艅 2002 Kiedy艣 zapyta艂em o inny temat, pono膰 popularny w tym kr臋gu" niestety nie doczeka艂em si臋 odpowiedzi. Temat depozyt贸w te偶 mnie interesuje ale pewnie nikomu z wtajemniczonych" nic si臋 nie b臋dzie chcia艂o napisa膰. Gbyby艣 sprawdzi艂 forum to zobaczysz 偶e sytuacje tego typu s膮 nader cz臋ste.Ahoj !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat zosta艂 przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zosta艂o zablokowane.