kudi Napisano 29 Listopad 2002 Autor Napisano 29 Listopad 2002 Czy ktos z czytelnikow forum zajmowal sie tym tematem?Interesuje mnie na jakim etapie zarzucono prowadzenie poszukian z urzedu" i czy ktos podazyl tym tropem w pozniejszym okresie.pozdrrobert_kudelski
Gość Napisano 29 Listopad 2002 Napisano 29 Listopad 2002 mam dokumenty i troche zdjec. moge sprzedacb.
Gość Napisano 30 Listopad 2002 Napisano 30 Listopad 2002 jesli to powana oferta prosze o maila : kudi@polbox.compozdrrk
Gość Napisano 30 Listopad 2002 Napisano 30 Listopad 2002 Bronek-polecam dział kupię-sprzedam" lub allegro:).
drag47 Napisano 3 Grudzień 2002 Napisano 3 Grudzień 2002 Czy mógłby ktoś napisać o co chodzi z tymi depozytami?Bo kilka informacji obiło mi się o uszy ale niewiem czy to prawda.
Gość Napisano 4 Grudzień 2002 Napisano 4 Grudzień 2002 Kiedyś zapytałem o inny temat, ponoć popularny w tym kręgu" niestety nie doczekałem się odpowiedzi. Temat depozytów też mnie interesuje ale pewnie nikomu z wtajemniczonych" nic się nie będzie chciało napisać. Gbybyś sprawdził forum to zobaczysz że sytuacje tego typu są nader częste.Ahoj !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.