ariks Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 Na tym forum nie bylo jeszcze taiego tematu odnośnie pokazania swoich szelek bojowych bardzo cenionych przez kolekcjonerów militariów glównie niemieckich !!! Pochwalcie sie czym macie u siebie ! Ja zaczynam od swoich dwoch bojowych szelek jedne są sygnowane z datą i producentem 1942
ariks Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 haki z innych szelek - widoczne różnice
the_tuna Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 model dla fallschirmjager,używane także przez dywizje polowe luftwaffe...
the_tuna Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 zbiżenie...troche kipskiej jakości to zdjęcie:(sygnowane wa-amtem i rzymską trójką..
ariks Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 No co nikt z was nie ma szelek niemieckich ????? nie wierzę !!!!!!!
Boruta Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Mam jedno ramię sygnowanme numerem RBN, niestety niekopmpletne i okaleczone - ktoś wyrwał nit.Mogę zamieścić skana.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.