Skocz do zawartości

Wykrywacz Gold master

stach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Czy ktoś może mi coś powiedzieć o wykrywaczu made in USA -Gold master, zasięg, dyskryminacja, przydatność ?
Pozdrowienia
Stach
Napisano
Bo najlepiej, żeby było krótkie menu na początku, z trzema punktami, żeby można było swobodnie na nie kliknąć, a nie wybierać z otwieranego menu. A pod spodem mógłby być spis tematów z autorami postów lub odpowiedzi lub bez nich. Na bardzo obciążonych (intensywnych) forach coś takiego jest. I w ten sposób już na początku trzeba by wybrać odpowiednie forum. Może by to coś rozjaśniło ;-).
Pozdrawiam
Napisano
Sprawa Goldmastera wraca jak bumerang. Ktoś nierozważnie przywiózł go z USA. Jest to wykrywacz specjalistyczny do szukania złota w postaci samorodków np. na Alasce, Australii czy Syberii a jak wiemy w polsce złoto w tej postaci nie występuje. Cechą odróżniającą jest brak typowej dyskryminacji, ale za to wykrywacz ma doskonałe ręczne dostrojenie do gruntu, co czyni go przydatnym do pracy gdzie grunt jest mocno zmineralizowany np na Dolnym śląsku. Generalnie nie zachęcam do zakupu tego typu sprzętu do typowych niedzielnych poszukiwań.
Napisano
Dzięki za odpowiedzi
Miałem chwilowe kłopoty z interkiem
Chciałem umiescić ten post na właściwym forum , ale chyba nie zwróciłem uwagi na szczegóły.moje pytanie wynika z tąd że dostałem prezenat od kumpla z USA, (goldmaster)i nic o nim nie wiem. Poza skromną instrukcją.
pozdrowienia
Stach

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie