stach Napisano 28 Listopad 2002 Autor Napisano 28 Listopad 2002 WitamCzy ktoś może mi coś powiedzieć o wykrywaczu made in USA -Gold master, zasięg, dyskryminacja, przydatność ? PozdrowieniaStach
Bocian Napisano 28 Listopad 2002 Napisano 28 Listopad 2002 I po co stworzono specjalny odłam" forum - sprzęt poszukiwawczy?
Frozzer Napisano 28 Listopad 2002 Napisano 28 Listopad 2002 a gdzie jest ten odlam forum, bo jakos nie spotkalem sie z nim, chodzi o sprzet w poznajmy sie" ?
Gość Napisano 29 Listopad 2002 Napisano 29 Listopad 2002 Bo najlepiej, żeby było krótkie menu na początku, z trzema punktami, żeby można było swobodnie na nie kliknąć, a nie wybierać z otwieranego menu. A pod spodem mógłby być spis tematów z autorami postów lub odpowiedzi lub bez nich. Na bardzo obciążonych (intensywnych) forach coś takiego jest. I w ten sposób już na początku trzeba by wybrać odpowiednie forum. Może by to coś rozjaśniło ;-).Pozdrawiam
random Napisano 29 Listopad 2002 Napisano 29 Listopad 2002 zmiłujcie się, przecież to się rzuca w oczy! ja nie mam problemu w każdym razie...
Gość Napisano 30 Listopad 2002 Napisano 30 Listopad 2002 Sprawa Goldmastera wraca jak bumerang. Ktoś nierozważnie przywiózł go z USA. Jest to wykrywacz specjalistyczny do szukania złota w postaci samorodków np. na Alasce, Australii czy Syberii a jak wiemy w polsce złoto w tej postaci nie występuje. Cechą odróżniającą jest brak typowej dyskryminacji, ale za to wykrywacz ma doskonałe ręczne dostrojenie do gruntu, co czyni go przydatnym do pracy gdzie grunt jest mocno zmineralizowany np na Dolnym śląsku. Generalnie nie zachęcam do zakupu tego typu sprzętu do typowych niedzielnych poszukiwań.
stach Napisano 30 Listopad 2002 Autor Napisano 30 Listopad 2002 Dzięki za odpowiedziMiałem chwilowe kłopoty z interkiemChciałem umiescić ten post na właściwym forum , ale chyba nie zwróciłem uwagi na szczegóły.moje pytanie wynika z tąd że dostałem prezenat od kumpla z USA, (goldmaster)i nic o nim nie wiem. Poza skromną instrukcją.pozdrowienia Stach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.