Guest Posted February 11, 2002 Share Posted February 11, 2002 Naprawdę zamierzam go kupic !wszyscy wypowiadają o nim pochlebne opinie .Może ktoś mi odradzi, dotychczas korzystam z c.scope 660 i nie jestem zadowolony. Proszę o opinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2002 Share Posted February 12, 2002 Cze!Ja korzystam z Cscope 660 i nie narzekam, o smętku wiele dobrego słyszałem, ale pozostaję jednak ze scopem.pozdrawiamwoytek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2002 Share Posted February 13, 2002 to albo masz walniętą 660 albo masz wygórowane oczekiwania. na twoim miejscu spróbowałbym najpierw poszukać drugiej 660 i zrobic prównanie z HS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2002 Share Posted February 13, 2002 Porównywałeś smętka z cs660? Ciekaw jestem jak wypadło porównanie.woytek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.