Gość Napisano 11 Luty 2002 Share Napisano 11 Luty 2002 Naprawdę zamierzam go kupic !wszyscy wypowiadają o nim pochlebne opinie .Może ktoś mi odradzi, dotychczas korzystam z c.scope 660 i nie jestem zadowolony. Proszę o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Luty 2002 Share Napisano 12 Luty 2002 Cze!Ja korzystam z Cscope 660 i nie narzekam, o smętku wiele dobrego słyszałem, ale pozostaję jednak ze scopem.pozdrawiamwoytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Luty 2002 Share Napisano 13 Luty 2002 to albo masz walniętą 660 albo masz wygórowane oczekiwania. na twoim miejscu spróbowałbym najpierw poszukać drugiej 660 i zrobic prównanie z HS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Luty 2002 Share Napisano 13 Luty 2002 Porównywałeś smętka z cs660? Ciekaw jestem jak wypadło porównanie.woytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.