rozi Napisano 1 Listopad 2004 Autor Napisano 1 Listopad 2004 Witam Czy ktoś z was szukał w okolicach Staszowa.
nero Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 ja tam kiedyś byłem ale prawie nic ciekawego się nie trafiało:/
jaca2003 Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 nero a jak wyglada prawie nic ciekawego"?i ile to jest warte?i z jakiego okresu to pochodzi?i w jakim stanie to było?tylko się nie obrażaj a wręcz sprecyzuj swoją wypowiedżPozdrawiam.
nero Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 Znalazłem dwa rosyjskie guziki kupe łusek i amunicji i jakies odłamki.To jest to ic ciekawego" :)
jaca2003 Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 no i teraz wszystko jasne.tylko czasami ludki piszą nic ciekawego lub takie tam tranty lub właściwie to nic tam nie było. ja uwazam ze jezeli ktoś coś pisze to do końca(w szczególności gdy ktoś się pyta o teren i poszukiwania)lub wcale nie pisze.mam tylko nadzieję ze się nie obraziłeś.pozdrawiam
vaz Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 Witam , chciałbym zapytać które okolice Staszowa penetrowałeś?
nero Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Hej przepraszam że troche zeszło ale mam słaby dostęp do internetu.Szukaliśmy w okolicy Rytwiny bo akurat byliśmy tam przejazdem.(to jest na południe od stachowa)pozdro...
vaz Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 dzięki za odpowiedź . W Rytwianach jest klasztor , w którym kręcono film pt. ,,Czarne chmury,, . To tak na marginesie :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.