kapitan Żbik Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 O wielki hakasie podziwiam twa wielką mondrość i znajomość tematu tylko czym właściwie twoja przemondra wypowiedz różni się od mojej Pozdrawiam i życzę aby twój wykrywacz codziennie kąpał się w mleku
hakas Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 Tu Cię Stary zaskoczę nie mam wykrywacza:-{)Ale to coś nie jest do obcinania fiolek. Ale nie kłućmy się na tym forum bo to nie ma sensu. Lepiej pomyśl tak naprawdę do czego to może służyć. Może znasz jakieś inne zastosowanie tego czegoś. Pozdrawiam Hakas
kapitan Żbik Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 nie czytasz uważnie ja nie napisałem że to służy do obcinania fiolek tylko że wygląda podobnie - jest to prawdobodobnie jakiś wzornik lub kalibrownik nie związany całkowicie z militariamiPS ja także nie mam wykrywacza
j35 Napisano 29 Październik 2004 Autor Napisano 29 Październik 2004 W momencie znalezienia miała kolor oksydy,dopiero po niefortunnym moczeniu w cilit bang nabrała brązowawego koloru.Znalazłem ją na totalnym zadupiu (duży masyw lesny kilka km od jakichkolwiek siedzib ludzi) w miejscu ,gdzie IV-V 1945r likwidowano kocioł ok.800 Niemców.Więc w/g mnienie jest to wzornik,no chyba że ktoś odrabiał zad. dom. zgeometrii na łonie natury.Pzdr.Jarek
mis Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 witam wygląda jakcelownik ale słabe zdjęcie
j35 Napisano 28 Październik 2004 Autor Napisano 28 Październik 2004 Witam.32/19 i grubość 2 mm.Pzdr. Jarek
kapitan Żbik Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 napewno nie jest to szczerbinka do jakiegokolwiek sprzętu strzelającego-podobne plastykowe służyły do obcinania szklanych fiolek do zastrzyków
Pytanie
j35
Co to za szczerbinka ?
Pzdr.Jarek
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.