Rado26 Napisano 27 Październik 2004 Autor Share Napisano 27 Październik 2004 Panowie, pojawiła sie druga częśc Mortyra zapowiada się nawet nieźle. Zobaczymy jak się rozkręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heres73 Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 witaj,masz jakiś link do strony gdzie można by o niej poczytać lub kupić,oryginał lub taki oryginał jak piwo z oczkiem?,pozdrawiam,na mortyra 2 , czekam i czekam,dzięki, a może ty masz niepotrzebnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosfer3 Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 jak będzie z klimatem części pierwszej to już jest ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rado26 Napisano 1 Listopad 2004 Autor Share Napisano 1 Listopad 2004 Heres 73Tu masz link od strony: http://www.mortyr2.net/polish.aspReszta informacji poszła na maila.Pzdr.Rado26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heres73 Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 dziękuję Rado stronka super i ceny dostępne,numer na gg już ci wysłałem,oczekuję kontaktu,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 W jedynke młóciłem kiedyś i to mocno ale ta 2 jakaś dzika" - interfejs trochę ubogi moim zdaniem. Klimat coprawda niezły ale uważam że brak tu realizmu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 wczoraj zaczalem grac...jak dla mnie to gra jest tragiczna.Jakby chlopaki zatrzymali sie na epoce 1 czesci.tekstury fatalne, gra bardzo liniowa.ostatnio wyszlo cos podobnego - Sniper II WW. Jakos ja skonczylem ale z niesmakiem.Mortyra 2 chyba od razu obejde z daleka.Juz lepiej 5 raz zagrac w dodatek do H&D 2 :))pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.