Sasza Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Czołem!Zabawa była świetna.Dzięki Waldi, pozdrowienia dla całej ekipy". Do następnego spotkania, oby nie za rok.pozdrawiamP.S. Mam nadzieję, że nastepnym razem bedzie możliwośc operacji-prysznic.
Fall Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 WitamWidze ze imprezka byla GIT...GRATULUJE!!!Niestety sprawy zawodowe stanely mi w drodze i nie moglem juz dojechac na czas...Przepraszam za to Organizatorow! Naprawde nie dalem rady...Mam nadzieje ze iedobitki" FJR1 dobrze spelnili polozone na nich oczekiwania i obowiazki!;o)Do nastepnej!Moze w koncu uda mi sie wypic w Lubuskiem" piwko!poz Fall
Hansdekawka Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 FALL,organizatorzy napewno Ci wybaczą Twoją nieobecność.
WillKnott Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 wilcz, zaintrygowałeś mnie tym stereotypem, możesz rozwinąć? :)
pawel_breslau Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 Cigacice?Impreza przednia.Sam z kalesiami z Wrocka brałem udział.Coś wspaniałego!!!Kto nie był niech żałuje!!!Organizatorzy?Rewelka!!!Nikt nie mógł tego zrobić lepiej!!!Oby więcej takich imprez.Pozdrowienia od Festung Breslau.My się nadal bronimy:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.